Ενδοσχολική Επιμόρφωση: Εισαγωγή στο LG CreateBoard και Βασικές Λειτουργίες

Το 2 Ε.Κ. Αθηνών στα πλαίσια του Συλλογικού Προγραμματισμού Εσωτερική και Εξωτερική Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων του Άξονα 8 – Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε ενδοσχολικές επιμορφώσεις, έχει προγραμματίσει για τις 23/2/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:45 μ.μ. – 14:45 μ.μ. στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού την 1η από τις δύο 2-ωρες επιμορφώσεις πάνω στους διαδραστικούς πίνακες.

Το θέμα της 1ης επιμόρφωσης θα είναι: «Εισαγωγή στο LG CreateBoard και Βασικές Λειτουργίες» και αφορά κυρίως μη εξοικειωμένους χρήστες με το εργαλείο, καθώς θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με τον διαδραστικό πίνακα, τα κύρια στοιχεία του, τις βασικές του λειτουργίες και θα αναπτυχθούν παραδείγματα διαδραστικών ασκήσεων.

Η 2η επιμόρφωση που θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο θα αφορά «Προχωρημένες Λειτουργίες και Εφαρμογές στη Διδασκαλία του Διαδραστικού».

Βασικός εισηγητής της επιμόρφωσης θα είναι ο κ. Δαμίγος Γεώργιος Υπ. Τομέα Πληροφορικής – Οικονομίας Διοίκησης και θα υπάρχει υποστήριξη από τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα.

Όλες οι επιμορφώσεις αφορούν κυρίως τους εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. αλλά και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων που υποστηρίζει το Ε.Κ.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τους Δ/ντες των ΕΠΑΛ που υποστηρίζει εργαστηριακά το Ε.Κ., προκειμένου να υπάρχει διευκόλυνση των συναδέλφων που θέλουν να τις παρακολουθήσουν.

Απαντήστε μας για την συμμετοχή σας στο mail του Ε.Κ., καθώς οι θέσεις λόγω χωρητικότητας του Εργαστηρίου είναι περιορισμένες (max. 30) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ενημερώστε μας εκείνη την ημέρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας, ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί και κάποιος άλλος συνάδελφος.