2η Επιμορφωτική Συνάντηση για τους διαδραστικούς πίνακες – Δήλωση συμμετοχής

Το 2 Ε.Κ. Αθηνών στα πλαίσια του Συλλογικού Προγραμματισμού Εσωτερική και Εξωτερική Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων του Άξονα 8 – Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε ενδοσχολικές επιμορφώσεις, έχει προγραμματίσει για τις 25/4/2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:45 μ.μ. – 15:00 μ.μ. στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού την 2η επιμορφωτική συνάντηση στους διαδραστικούς πίνακες.

Στην συνάντηση αυτή θα γίνει μία σύντομη ανασκόπηση στις βασικές λειτουργίες του LG CreateBoard οι οποίες παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της 1ης συνάντησης και στην συνέχεια θα αναπτυχθούν θέματα όπως «Προχωρημένες Λειτουργίες και Εφαρμογές των Διαδραστικών Πινάκων – Σημασία της Τεχνητής Νοημοσύνης στη Σύγχρονη Διδασκαλία – Εκμάθηση κυριότερων εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης για τη δημιουργία Εκπαιδευτικού Περιεχομένου».

Βασικός εισηγητής της επιμόρφωσης θα είναι ο κ. Δαμίγος Γεώργιος Υπ. Τομέα Πληροφορικής – Οικονομίας Διοίκησης και θα υπάρχει υποστήριξη από τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα.

Παρατηρήσεις:

  • Όλες οι επιμορφώσεις αφορούν κυρίως τους εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. αλλά και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων που υποστηρίζει το Ε.Κ.
  • Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τους Δ/ντες των ΕΠΑΛ που υποστηρίζει εργαστηριακά το Ε.Κ., προκειμένου να υπάρχει διευκόλυνση των συναδέλφων που θέλουν να τις παρακολουθήσουν.
  • Απαντήστε μας για την συμμετοχή σας στο mail του Ε.Κ., καθώς οι θέσεις λόγω χωρητικότητας του Εργαστηρίου είναι περιορισμένες (max. 25) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Ενημερώστε μας εκείνη την ημέρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας, ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί και κάποιος άλλος συνάδελφος.

Δήλωση συμμετοχής: mail@2sek-a-ath.att.sch.gr