1η ενδοσχολική επιμόρφωση στους νέους διαδραστικούς Πίνακες

Το 2ο Ε.Κ. Αθηνών στα πλαίσια του Συλλογικού Προγραμματισμού Εσωτερική και Εξωτερική Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων του Άξονα 8 – Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε ενδοσχολικές επιμορφώσεις, πραγματοποίησε την Παρασκευή 23/2/2024 στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, την 1η από τις δύο 2-ωρες επιμορφώσεις πάνω στους διαδραστικούς πίνακες.

Το θέμα της 1ης επιμόρφωσης ήταν : «Εισαγωγή στο LG CreateBoard και Βασικές Λειτουργίες» και αφορούσε κυρίως μη εξοικειωμένους χρήστες με το εργαλείο, καθώς έγινε μια πρώτη γνωριμία με τον διαδραστικό πίνακα, τα κύρια στοιχεία του, τις βασικές του λειτουργίες και αναπτύχθηκαν παραδείγματα διαδραστικών ασκήσεων.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών ήταν πολύ μεγάλη γι΄αυτό τους ευχαριστούμε και προσβλέπουμε στην ανταπόκρισή τους και για την 2η επιμορφωτική συνάντηση.

Η 2η επιμόρφωση που θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο θα αφορά «Προχωρημένες Λειτουργίες και Εφαρμογές στη Διδασκαλία του Διαδραστικού».

Εισηγητής της επιμόρφωσης ήταν ο κ. Δαμίγος Γεώργιος Υπ. Τομέα Πληροφορικής – Οικονομίας Διοίκησης και υπήρξε υποστήριξη από τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα (Μεγαλιός Νικόλαος – Υπ/ντης 2ου Ε.Κ. Αθηνών, Παγκάλου Μαρία – Υπ. Εργαστηρίου 2ου Ε.Κ. Αθηνών).